onsdag 27 oktober 2010

På väg att bli klart...


Hej på er!
Jag skriver inte mina inlägg så ofta men jag har velat vänta tills jag har något vettigt att visa. Jag haar jobbat hårt med mitt rum, målat,dragit ut spikar...vi har dragit ny el,gipsat osv...det är som alla säger allt tar ju så mycket längre tid än man trodde! Det var bra lärdom till mig som trodde skulle bli klar efter några dagar. Men nu är bara golvet kvar att slipa och vitbetsa!
När vi köpte huset så fick vi ta över många möbler! En av de var detta gamla byrå/skåp...det stod i en mörk kattvind och vi trodde att det var bara att slänga,ett fult metallskåp, tills jag en dag drog ut den och såg att det var finaste färgen och gjort av trä, lådorna var målad av den fulaste blåafärgen och hade massa tejp klistrat, jag slipade och tog en bit av bakstycke till färgjhandlaren som kunde hjälpa mig att välja samma kulor, sen målade jag på luckorna och nu är klart och Lotta nöjd!(bra tips är alltså att har du en fem kronors storleks färgbit så kan färghandlaren ge till exakta färgkoden!!) Måste bara bestämma mig om handtagen...


Bordet är en gammal matsalsbord från Danmark som jag beställde från Franske Fund! Nu har jag gott om plats att jobba!

En gammal sockerlåda fungerar som soppkorg...
Och sen har jag en söt kakelugn också...som tyvärr är söndereldad,men det gör inget...jag tycker den värmer mitt hjärta ändå =)
Det känns så skönt att börja se att det händer i huset, det kommer bli hur fint som helst!!! Bergvärmen klart installerat idag,vilket är rätt bra då första våningen har temperatur 10 grader just nu... Köket beställt, bärande väggen borta...nu får vi bara jobba på så att vi fira jul i vårt nya kök. Det är vårt mål just nu!
massa kramar till er alla
Lotta10 kommentarer:

 1. Vad härligt med fönstret övanför arbetsbordet så det blir mycket ljus och sol. Härligt!

  Kul med en massa gamla möbler som man tar fram och hittar på något med.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt och ljust! Bordet är ljuvligt!
  Kramar Malin

  SvaraRadera
 3. Vilket stort och härligt arbetsrum!! Ja hela erat nya hus verkar så fint! Hittade precis hit, och jag återkommer!:)

  Hälsningar Milla

  SvaraRadera
 4. Vilket fint arbetsrum !! Skönt med ett så stort bord ! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera
 5. men så mycket fina möbler och andra saker du har, jag njuter av att titta på dom. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 6. Vad fint ni fått det!!Och vad duktiga ni är och kämpar på!Vad spännande det kommer bli att få se när köket blir färdigt!kram jessica.

  SvaraRadera
 7. Hej! Trillade in här via Ett hus i vitt och ojj vad kul! :) Jättefint hem ni har! Hoppas fler uppdateringar följer för det här var spännande att se :)
  Kram/Anna

  SvaraRadera
 8. Va mysigt du får det. Gillar bordet!
  Ha det gott Kram Jen

  SvaraRadera
 9. Underbart arbetsrum!

  Kram från Australien♥

  SvaraRadera