fredag 17 augusti 2012

Mys på balkongen

 Det absolut bästa med att renovera och fixa själv är belöningen som kommer när allt blir klart...man får bära in möbler,sätta sig och njuta. Känna sig iksom nöjd och stolt vad man har åstadkommit tillsammans. Balkongen är våran nya ögonsten =) Efter att ha bott två år här i huset kan vi äntligen sitta där utan att vara rädda att ramla ner!
 Jag har lagt säkert 12 timmar att få dörren fin igen...det var ruskigt dåligt skick,men är nu så fin och doftar härlig linolja! Färg är Ottosons och nyansen kittvit.
 Möblerna är köpta,kan ni gissa ...Danmark såklart. Stolarna är av märket Engleblomst, modellen heter Harlekin...super sköna att sitta. Kuddarna från Tine K...matchar med bordet =) som också är köpt i Danmark...Känner mig faktiskt lite att jag wannabe dansk är i Danmark när jag sitter på  balkongen och vårt fina vita hus bara lyser som husen i Köpenhamn gör =) Bilderna tog jag i första kvällen,nu har jag burit min stora olivträdet upp och mera blommor ska fixas. Trallen är sibirisk lärk, obehandlat och så småningom kommer den få en härlig grå färg!
Nu ska vi njuta av balkongen ikväll...alla barnen sover. Imorgon börjar vi bygga verandan under balkongen. jag har redan börjat skrapa fönster till det.

Sista sommarhelg nu sägs det...njut nu!
Kram Lotta

7 kommentarer:

 1. Vad fin den blivit & vilket jobb ni lagt ned.
  Ser jätte mysigt ut!

  Ni har helt fatastiskt hus!!
  Ha det gott..kram Hannah

  SvaraRadera
 2. I love your veranda, it's so lovely and the furniture is beautiful, a lovely spot to enjoy a summer evening. Have a lovely weekend. Sharon

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygga stolar (ska jag lägga minnet) och vilket hus ni har!

  /Frida

  SvaraRadera
 4. Hallå där!
  Men ååååå sååå fiiint!
  Ni..eller din man mest då...fniss...är så himla duktiga! Jösses vad ni sliter..
  Stolarna o bordet är ju så himla fina och passar ju som handen i handsken där!
  Lilla prinsessan är så söt så söt och visst är det något speciellt att som tjej få en dotter.

  Mina barn är ju 17 och 15 nu och självklart älskar jag sonen prick lika mycket...men dottern och jag (som nu är 15) får ju bara mer och mer lika intressen. Hon är jätte intresserad av inredning så det kan man drilla dem till..;)...
  Nästa vecka ska vi börja på Yoga tillsammans och vi läser samma böcer och har samma filmsmak..;) Njuuuut!!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Herregud vad mysigt och vad fina möbler! Hälsar Eva Salomonsson

  SvaraRadera
 6. Jisses, vad fint ni har det! Älskar korgstolarna.

  Nu ska jag kika vidare här inne. :)

  Trevlig helg!
  Kram Linda

  SvaraRadera